IncoStress Használati Útmutató


Az IncoStresst azon felnőtt hölgyek számára fejlesztették ki, akik életük során, bármely életszakaszban stressz inkontinenciától szenvednek.

Az IncoStress nem tartalmaz latexet.

Az IncoStress kifejlesztésének célja: Az IncoStresst azon hölgyek számára tervezték, akik stressz inkontinenciától szenvednek.

Megjegyzés: Az IncoStress olyan orvostechnikai segédeszköz, amely stressz inkontinencia esetén alkalmazható. Az inkontinencia egyéb eseteiben vagy húgyhólyag problémáknál, első körben az orvossal érdemes konzultálni.

Működése:
Az IncoStresst a hüvelybe kell felhelyezni, ahol nyomást gyakorol a húgycsőre és a húgyhólyag nyakára. Ez a finom nyomás szabályozza az önkéntelen vizeletvesztést, helyreállítja a húgyhólyag természetes anatómiai helyzetét, amivel megelőzi a stressz inkontinencia okozta problémákat.
Egyedülálló alakjával a hüvelyt arra készteti, hogy megtartsa az IncoStresst, és gáttornával, intim tornával kiegészítve megerősíti az izomzatot.

Felhelyezésincostress előtt
Az IncoStresst - a tamponhoz hasonlóan - a hüvelybe kell felhelyezni.
Helyezze fel úgy az IncoStresst a hüvelybe, hogy az kényelmes közérzetet biztosítson, már az elejétől kezdve.

Az IncoStress felhelyezése előtt
Ürítse ki vizeletét és mossa meg a kezét. Vegye ki az IncoStresst a csomagolásból és mossa meg tiszta vízben, illatmentes szappannal. Általában nincs szükség síkosítóra, mert a szervezet maga termeli. Amennyiben szüksége van síkosítóra KIZÁRÓLAG VÍZ BÁZISÚ SÍKOSÍTÓT használjon.

inkontinenciaKép 1.:
Helyezze fel az IncoStresst a hüvelybe (a vastagabb felével felfelé). Néhány esetben az elvékonyodó végződés teljes mértékben a hüvelybe kerülhet. A segédeszközt körülbelül 4 cm-re kell felhelyezni a hüvelybe, úgy hogy az elvékonyodó végződés könnyen elérhető legyen.

Érezheti az IncoStress jelenlétét, azonban semmiképpen nem lehet kényelmetlen az érzés. Abban az esetben, ha kellemetlen az érzés, vegye ki, mossa meg és helyezze fel újra.

Kép 2.:inkontinencia
A felhelyezett IncoStress, a húgyhólyag nyak és a húgycső alátámasztásának bemutatása.

Eltávolítás
Lazítsa el a medence izmait és finoman húzza ki az IncoStresst az elvékonyodó végződés segítségével.

Amennyiben nehézségei akadnak az IncoStress megtartásával a hüvelyben, lehetséges, hogy egyéb fizikai problémák játszanak közre, mint például ciszta vagy hüvely előreesés, amely kitolhatja a segédeszközt. Továbbá előfordulhat, hogy túlságosan gyengék a medence izmok (előfordulhat szülést követően), így könnyen kicsúszik az IncoStress, mert a hüvely nem tudja megtartani. Ilyen esetben azt javasoljuk, hogy használja az IncoStresst fekvés vagy alvás közben, hiszen a gátizmok így is dolgoznak és a medence izmok egy idő után megerősödnek.
Bármi kétsége merülne fel, azt javasoljuk, hogy keresse fel szakorvosát.

Használat
Az IncoStresst naponta kell kivenni, megtisztítani és megvizsgálni. Felbontást követően 1 évig lehet használni. A C&G Medicare Ltd, a termék gyártója nem vállal semmi nemű felelősséget, ha a terméket nem az itt leírtak szerint alkalmazzák.

Az IncoStresst alvás közben is használható
Nem javasolt alvás közben folyamatos 8 óránál tovább használni a terméket. 8 órát követően el kell távolítani, megmosni és minimum 1 órán keresztül pihentetni kell a szervezetet.
Az IncoStress bármikor, bár hányszor kivehető, amikor szükségét érzik.
Vannak, akiknek a vizelet, illetve székletürítésnél az izmaik kitolják, vagy eleresztik a segédeszközt.

Tisztítás, Felülvizsgálat és Eszközcsere
Vizsgálja meg, naponta, hogy van e jele elszíneződésnek, sérülésnek vagy deformálódásnak. Az IncoStresst a felbontást követően 1 évig lehet használni, vagy amennyiben szükséges korábban ki kell cserélni. 
Ne használjon tisztításhoz alkoholt, fehérítőt vagy egyéb vegyszert!
Ne tegye mosogatógépbe!
Ne tegye mikrohullámú sütőbe!
Ne tegye forró gőz közelébe!

Hulladék kezelése
Az IncoStress®-t csomagolja be egyszerűen zsebkendőbe vagy WC papírba és az általános háztartási hulladékkal együtt kezelje. Tilos a WC csészébe leengedni és lehúzni, révén, hogy biológiailag nem lebontható és dugulást okozhat.

Figyelmeztetések és Kontraindikációk
Az IncoStress Nem Toxikus Gyógyászati Besorolású Szilikonból készül.
Amennyiben bármilyen érzékenység alakul ki az anyaggal kapcsolatban, vagy allergia, azonnal abba kell hagyni a segédeszköz használatát és orvoshoz kell fordulni.

A Toxikus Sokk Szindróma (TSS) ritka, azonban komoly betegség, korai felismerés esetén kezelhető.

TSS tünetei
Hirtelen magas láz (gyakran több mint 39 fok Celsius), hányás, hasmenés, bőrkiütés, szédülés és ájulás.
A tünetek nem feltétlenül jelentkeznek egyszerre.

Azon ritka esetekben, ha az IncoStress használata során fellépnek a fenti tünetek, azonnal távolítsa el az eszközt és forduljon orvoshoz.

Fontos tudnivalók
Az IncoStresst meghatározott céllal fejlesztették ki és tervezték meg, így nem szabad más célból használni, eltérni a használati utasítástól.
Az IncoStress orvostechnikai segédeszközét ne használja más betegekkel együtt.
Az IncoStresst nem szabad 8 óránál tovább viselni, eltávolítás, tisztítás és felülvizsgálat nélkül.
Az IncoStresst nem szabad lehúzni a WC-n.
Az IncoStresst nem szabad használni menstruáció során és soha nem lehet alkalmazni tamponnal együtt.
Az IncoStresst nem szabad használni terhesség, vagy terhesség gyanúja során.
Ne használja az IncoStresst, ha bármilyen húgyhólyagot érintő, húgyúti vagy hüvelyi fertőzése van.
Ne használja az IncoStresst, ha bármilyen ismert szilikon allergiája van.

További tanácsok az IncoStress segédeszköz használatához. Problémamegoldás.

Amennyiben elsőre az IncoStress kényelmetlen, vagy olyan érzésünk van, hogy ki akar csúszni a hüvelyből – ne aggódjunk, mert ez előfordulhat.

A hüvely nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy ilyen alakú „idegen” tárgyat megtartson, így meg kell szokjuk.

Finoman helyezzük fel az IncoStresst a hüvelybe, amilyen magasra csak tudjuk. Ezt fekve tudjuk a legkönnyebben megtenni, feküdjünk le egyenesen és emeljük meg a lábainkat 15-30 cm-re.

Mindeközben próbáljunk meg ellazulni, majd összehúzni a gátizmokat és felhelyezni az IncoStresst az újunk segítségével.

Miközben megfeszítjük az izmainkat az IncoStress felfelé csúszik. Amennyiben lefelé csúszna az eszköz, akkor rosszul végezzük az izom-összehúzódást, kifelé toljuk, és nem megemeljük.

Gyakoroljunk mindaddig, amíg az izmok megfelelően dolgoznak. Az első napokban ne erőltessük meg az izmainkat, nehogy elfáradjanak és fájdalom jelentkezzen, azaz izomlázunk legyen, mint egy nagy futás után.

Ismételje meg néhányszor a fenti gyakorlatot a hét folyamán, mindaddig, amíg a hüvely nem szokik hozzá, hogy az IncoStresst megtartásához. Ekkor már képesek vagyunk sétálgatni az IncoStress viselése közben. Sokak számára az eszköz azonnal a megfelelő helyre kerül. Amennyiben az Ön esetében ki akar csúszni a helyéről, a hüvelyizom összehúzásával és eleresztésével a termék visszakerül a megfelelő helyére. GYAKOROLJON KITARTÓAN! Minél többet gyakorolja, annál erősebb lesz a gátizma és egyre kevésbé tapasztal inkontinenciát.

Néhány hölgy úgy tapasztalja, hogy a szoktatás idejére egyszerűbb csak éjszaka viselni az IncoStresst. 

Minden nőnek más a fizikai állapota: van, akinek túlságosan nyitva van a hüvelye vagy a húgyhólyag, illetve méh hátrahajlik. Az IncoStress sokéves tervezése során egy olyan speciális formát sikerült kialakítani, ami az esetek többségében megoldást jelenthet.

Ha továbbra is problémát jelent a felhelyezés, kérjen segítséget nőgyógyászától. Ne dobja ki a terméket! Helyezze biztonságba, hiszen lehet, hogy hasznos lehet, miután beszélt a szakemberrel. 

Az IncoStress stressz inkontinencia segédeszköz technikai adatai:
Hossza: 10,5 cm
Átmérő: 2,5 cm
Súly: 26g

Termékeink

IncoStress orvostechnikai segédeszköz ára: 9.900.- Ft (Bruttó) + szállítás

Fedezze fel csomagárainkat is!

 

További információért vagy rendelésért hívja a 06 30 919-5443 telefonszámot.