Mások mondták - Akik már használják az IncoStresst!

Két gyönyörű gyermeket szültem és a második kihordásánál is volt stressz inkontinenciám, de a szülés után katasztrófa lett. 3 méter futás után már csepegett a vizelet, a tampon keresztbe állt ahogy felhelyeztem és estére kicsúszófélben volt. A szex- nem tudtam hogy ezért nem olyan igazi már. Ezt csak most tudtam meg hogy a hüvely rugalmatlansága volt az oka annak hogy megváltozott a szexuális élmény. Kikértem 3 nőgyógyász véleményét de nem hogy nem hallottak róla hanem le is beszéltek róla. Mert hogy csak a torna az igazi. Tornáztattam, de eredménye nem volt érezhető és a napi teendők miatt elmaradt állandóan. Kockáztattam és megrendeltem. Kiváló. Először csak éjszaka használtam mert az ágyig sem értem el a fürdőből és kicsúszott:-( El voltam keseredve hogy milyen állapotba lehet a hüvelyem és hogy ez hogy fog megerősödni éjszakánként mert nappal esélytelen volt használnom mivel kicsúszott. Az első 3 nap után izomlázam lett. Komlyan, alig akartam elhinni. És aztán már 5 perces állás után is bent tudtam tartani, és 1,5 hónap éjszakai viselés után már nappal hordom. Nagyon jó érzés, és már köhögtem terpeszállásban és ma este megyek futni mert a gyes alatt testi toprongy lettem. Nem beépített ember vagyok hihetnek nekem. MŰKÖDIK. Viktória

Négy nap a remény. Szülés után két hónappal mertem egyáltalán ránézni a hüvelyem állapotára. A hat hetes kontrollon ugyan mondta a doktorom, hogy van egy kis hüvelyfal-süllyedés, mert ugye a gyerek feje amúgy is, nálam meg még be is szorult kifelé jövet – szóval torna, torna és torna, mármint intim, ellenkező esetben inkontinencia és élmény nélküli szex mindörökre. Szuper, gondoltam, s kicsit még méltatlankodtam is magamban, vajh miért kell megfélemlíteni az egyébként sem nőiessége teljében lévő kismamát, miért nem elég csak annyit mondani: torna. Szexről álmodni sem mertem, pontosabban épp hogy csak álmodni mertem, hisz amint felütötte gombostűnyi fejecskéjét a szándék, már meg is jelent lelki szemeim előtt a gyűrött ingujjá harmonikázódott, tág, erőtlen és renyhe hüvelyem. Meg a Quimby együttes világslágere, miszerint „szökik a gáz, szökik a levegő” – annyi a libidónak. Mi bajom lehet, gondoltam, ha a reggeli, összehúzom, elengedem, megtartom és befeszítem gyakorlatsort megtámogatom egy kis felhelyezem, bent tartom tornamutatvánnyal. Mert bizony, eléggé kétségbeejtő módon, ekkor még mutatványnak tűnt a hüvelyemben tartani bármit is. Az első napot végigerőlködtem. Bármennyire is szorítottam, csak bizonyos ülő és fekvő pózokban tudtam felvenni a harcot a gravitációval, úgy meg ugye… A második napot tojógalambként közlekedtem végig, viszont a harmadikon azt vettem észre, hogy egy-egy hirtelenebb pillanatban már olyan kunsztokat is tudok, mint például az IncoStress álló helyzetben való megfeledkezés. Négy nap után, annyira gyorsan, hogy magam is megdöbbentem rajta, működni kezdtem. Vagy rögzült a technika, vagy egész egyszerűen attól, hogy naponta 2-3 órát dolgoztattam a belső izmaimat, regenerálódni kezdett a hüvelyfal és fizikailag érezhetően tért vissza belé és belém az erő és az élet. Bárcsak a tricepszem is ilyen gyorsan fejlődne! A legjobb az egészben mégis az, hogy ennek a kis izének a használata négy nap alatt hitet, reményt és magabiztosságot adott: jó nő leszek megint! Cs. Orsolya

"Köszönöm, hogy telefonos megkeresésemre (elérhetőség hiányában) visszahívott. A megrendelt Inco stress már meg is érkezett. (szinte 2 nap alatt). Meg is változtatta az életemet. Telefonon is meséltem a hölgynek, hogy 4 hónapja vizsgálnak, kb. 10-12 orvos látott: urológusok, nőgyógyászok, reomatológusok, neurológus, pszichológus, de csak találgattak, mi lehet a bajom. Többféle gyógyszert is szedtem, nyugtatókat, idegvédőket, hólyagérzékenység csökkentőt, gyulladásgátlókat, kedélyjavítókat, vizeletfertőtlenítőket.... A bajom egyre nőtt, csak a fájdalomcsillapító segített járni, inkább feküdtem, 4 hónapja nem is dolgozom. A hétfői napon is, mikor a segédeszköz megérkezett, szörnyen éreztem magamat: már fájtak a combjaim is , azt hittem, kiszakadok magamból, a vécét szinte el se tudtam hagyni, persze mindenütt negatív leletekkel, amitől szinte már becsavarodtam még nyugtatók mellett is. Gyorsan bontottam a csomagot, amint a postás elment, mert bíztam a csodában. ...És a csoda megtörtént. Azonnal sikerült felhelyeznem az eszközt minden gond nélkül, viseltem, szinte egyből éreztem, hogy könnyebben járok. Mikor a férjem hazajött munkából, az arcomon is látta a javulást. Este (amikorra az elmúlt időszakban már csak kinyúltam) , már nevetni is tudtam. Helyén marad általa a lesüllyedt hólyagom (meg ki tudja, mim), pedig nem kicsi lehet a baj, mert a hólyag betürődött a vagina falába, ott látott valami azonosíthatatlant az orvos. Én már tudom, mi az. Holnap megyek további vizsgálatokra, de úgy látszik, majd nekem kell felállítanom a diagnózist, pedig nem akarok okosabb lenni az orvosoknál, de a magam ellensége se akarok lenni. Köszönöm, hogy megkönnyítették az életemet, meg az eszköz által még a betegségemet is sikerült az érzéseim, a net (és legkevésbé az orvosok) által diagnosztizálnom. Holnap erre vonatkozó vizsgálatokat kérek, de az Önök segédeszközét használni fogom. Már most megérte, pedig még csak nem egészen 2 napja használom. Telefonon ezt sok lett volna elmondani, így nyugodtabb is. Még egyszer köszönöm, jó egészséget kívánok!"
N. C. Klára

„Köszönöm a fantasztikus megoldást! Amikor először használtam, hogy őszinte legyek nem sokat néztem ki az IncoStress-ből. 8 hónappal ezelőtt, amikor életet adtam az 5. lányomnak észrevettem a vizeletcsöpögést. Nem volt súlyos, de elég volt ahhoz, hogy komolyan vegyem és kezeljem a problémát. Kipróbáltam a IncoStresst és elsőre kicsúszott. Majd a telefonon azt javasolták, hogy talán nincs elég magasra feltéve, vagy az izomzatom nem elég erős, hogy megtartsa. Nagyon megértőek és segítőkészek voltak, így bíztam Önökben feljebb helyeztem a segédeszközt. MŰKÖDÖTT! Még azt is megpróbáltam, hogy teli húgyhólyaggal ugráltam a gyermekeim trambulinján. És találja ki mi történt?  NEM VOLT SZIVÁRGÁS! Nagyon elégedett vagyok, használni fogom továbbra is. Számomra megváltoztatta a mindennapi életet. Többé nem tartok tőle, hogy a gyerekekkel „gyerekesen” játsszak – ugráljunk a trambulinon. Megváltoztatta az életemet nekem és a családomnak is.“
Ingrid Vansteenkiste Belgium

„Nemrég diabétesszel diagnosztizáltak, a betegség és a romokban lévő házasságomnak köszönhetően inkontinencia lépett fel. Elviselhetetlenné vált, amikor találkozókon és utazások során kínos helyzetbe kerültem, legszívesebben otthon maradtam volna.
Hallottam az IncoStress-ről és minek után több gyógyszert is próbáltam már sikertelenül nagy reményt tápláltam. Az segédeszköz maga nagyon diszkrét, el tudtam menni céges kiküldetésre is, anélkül, hogy nyomasztott volna az inkontinencia tudata. Megváltozott az életem, magabiztos lettem, hogy nincs veszélye a vizeletvesztésnek és normális életet élhetek. Köszönöm IncoStress!“
A Brand Holland

„Köszönöm az Önnel való rendkívül informatív beszélgetést. Édesanyám rendkívül hálás, számára nagyon jól működik az IncoStress, nagyon sokszor használja. Sok mindenen ment keresztül a termék az elmúlt három hét során, révén, hogy az édesanyám vírusos tüdőgyulladáson esett át. Végetnemérő köhögő rohamai voltak, amely még egy egészséges nő számára is kihívás volna.
Arra kért, hogy a következő feljegyzést juttassam el Önöknek:

- Nagyon jól működik, csak hajnaltájt tapasztalt némi szivárgást,
- Egyszer véletlenül kiesett, amikor a wc-én volt és úgy kellett kihalászni az IncoStresst,
- Azt javasolta, hogy különböző méretekben kellene árulni, hasonlóan a tamponhoz,
- Összességében ez egy nagyon jó termék, ami sok nő számára segítséget nyújt.

Továbbá szeretném megköszönni, hogy részletesen tájékoztatott az inkontinenciáról, és így nem kellett édesanyámnak hónapokig orvosokhoz járnia, majd operáción átesnie.”
L Khan. Swansea UK

„Én csak 2-3 napig használtam, de e rövid idő alatt is segített. Nem volt komoly a problémám, de amikor éreztem, hogy ki kell mennem, akkor ki kellett mennem.”
Sue. Walton on the Hill UK

„Már az első nap után éreztem némi változást. A gátizomzatom azonnal elkezdett dolgozni. Az első pár nap furcsa volt, meg kellett szoknom, de néhány nap után természetesnek tűnt. Így az első nap és a 14. nap tapasztaltam változást a gátizomzatomban, az izmok megerősödtek és meg tudtam tartani az IncoStresst.
Köszönöm, sokaknak fog segítséget nyújtani.”
L. Derre Oostende Belgium

„Nem tudom eléggé megköszönni, hogy az IncoStresst használhatta az édesanyám, amely nagymértékben megváltoztatta az életét. Az édesanyám kényszeres és stressz inkontinenciától is szenved, és nemrég műtötték, ami még rosszabbá tette az állapotát. Rosszabb már nem is lehetett volna, a mamám nagyon rossz állapotban volt lelkileg és ez volt az a helyzet, amikor csendben szenvedett. Az IncoStress csodálatos volt, teljesen megváltoztatta a mamám életét. Nemsokára ünnepeljük az 50. házassági évfordulójukat és az IncoStress tette lehetővé, hogy el tudjon járni úszni, és napozni az úszódresszben a parton, amit már évek óta nem tudott megtenni.”
Tracy – Staffordshire UK  

„A feleségem jó néhány éve némán szenved. Azt hittük, hogy húgyhólyag hátraeséssel küszködik, azonban az orvosok nem találtak semmilyen elváltozást. Olvastam a termékükről a közelmúltban, így a feleségem el kezdte használni. Teljes mértékben megszűntek a panaszai és ez által a szégyenérzete is.  
Továbbá sajnos az édesanyám Alzheimer kórban szenved, így nem emlékszik dolgokra, mint például a gátizom erősítő gyakorlatsor. Neki is nagy segítség az IncoStress.”
D. Fox Cambridge

„Végre nincs több betét! Köszönöm ezt a csodás kis kütyüt. Ismét teniszezhetek, amit már évek óta nem tehettem. De hozzá kell, tegyem, idő kellett, hogy hozzászokjak, de a folyamatos telefonos tájékoztatásuk segített.
Vissza tért az önbizalmam.„
Dee Majors Swindon


Termékeink

IncoStress orvostechnikai segédeszköz ára: 9.900.- Ft (Bruttó) + szállítás

Fedezze fel csomagárainkat is!

 

További információért vagy rendelésért hívja a 06 30 919-5443 telefonszámot.